Fresh Bread Dough

Om os

Pronto Italiana er en lille del af Italien lokaliseret i hjertet af København. De besøgende er inviteret af Pronto Italiana til et sted, hvor italiensk mad og kultur befinder sig.

Pronto Italiana

Pronto Italiana har fået et godt ry på Frederiksberg for sine italienske pizza'er. Nogle af vores kunder kommer ikke kun ofte på besøg men kommer også langt væk fra for at smage de lækre madretter med det prestigefuldte ry. Mange tror at Pronto Italiana kun sælger pizza'er, men stik modsat deres forventninger er Pronto Italiana også kendt for pasta og ciabatta sandwich.

FPO

“Pronto Pizza Italiana har beholdt den gode smag siden 1991.”

- Ejeren

FPO

PRONTO ITALIANA'S MENUKORT

Foruden medarbejdere og levendøre er vores samling af madretter også valgt med omhu. Pronto Italiana er stolt af at kunne præsentere et sæt af lækre madretter til rimelige priser. Prøv en af vores italienske drikkevarer med en pizza eller ciabatta sandwhich. Alle vores sandwhich er fuldkommen hjemmelavet. Vi tilbyder vores kunder rabatter, som kan gøre vores priser endnu mere rimelige. Klik på "Menu" forneden for at se en liste af alle vores madretter, drikkevarer og rabatter.

:)